פתרונות לשפים
מאפי הגורמה החצי אפויים שלנו, הם בדיוק מה שכל שף מקצועי במלון או באולם אירועים צריך: לחמים ומאפים משובחים הנאפים בתנורי אבן, טאבון וסאג', הזקוקים לריענון אפיה קליל ומשאירים את האורחים עם טעם של עוד. ביניהם: תחתית לפיצה בגודל ביס עד משפחתית, פריקסה אוורירי חצי אפוי ועוד. מלאו את המקפיאים עוד היום ולעולם לא יוכלו לתפוס אתכם לא מוכנים!
לחמים
את המומחיות שלנו בהכנת לחמי מחמצת עסיסיים בעבודת יד, רכשנו אצל אנומראל רותם עוגן– המומחה מס' אחת בישראל ללחמי שאור. תערובת הקמחים הייחודית שלנו, בשילוב התפחות ממושכות ואפיה בשיטה מסורתית בתנורי אבן, מוציאים את הטעמים הנפלאים החוצה והופכים את לחמי המחמצת שלנו לשירה צרופה של בריאות וטעם.
חלות, לחמניות ובייגלים
כשתבצעו חתיכה מהחלות, הלחמניות ולחמניות ה'ביס' האווריריות שלנו, לא תרצו להפסיק. הרכות הנימוחה הזו בשילוב המתיקות המעודנת וגרגרי השומשום והפרג הזרויים מלמעלה, יעשו לכם כזו חגיגה בפה, שתחסלו חצי חלה לבד… אמנם, מרשם סודי שומר על טריותן עד לאחר השבת. אבל מניסיון לא תהיה לכם דרך לבדוק זאת, כי הכול יתחסל הרבה לפני…
לחמי פרנה
לחמי הפרנה שלנו הם חגיגה של טריות מפנקת ורכות אוורירית הנימוחה בפה. ואם תשאלו נגלה לכם בסוד, שאת המתכון הבלעדי קבלנו משכנה מרוקאית שליוותה את שנות ילדותנו. קרעו לכם חתיכה עבה ובשרנית וטבלו אותה בחומוס או בחריימ'ה. אח' טעם גן עדן, רוצים עוד?
פיתות ופוקצ'ות
הפיתות הבשרניות שלנו מיוצרות בעבודת יד ואינן נקרעות בקלות. תוכלו למלא אותן בהמון דברים טעימים, להתיישב על סיר של חריימ'ה או לנגב איתן צלחת חומוס. והפוקצ'ות שלנו? רכות, אווריריות ומתפנקות עם המון שמן זית ותוספות מרגשות. תחגגו עליהן!
המיוחדים
בינינו, כל הלחמים והמאפים שלנו מיוחדים, כי מעבר לחומרים המעולים ותנורי האבן האותנטיים, אנחנו מכניסים גם את הלב. במחלקת המיוחדים שלנו תוכלו למצוא את ה'לחוח' וה'סלוף' התימניים האותנטיים, לצד קובניות מדהימות וסמבוסק חומוס ותרד –פיתוח בלעדי שלא תמצאו באף מקום! לאפות, לאפות מיני ואפילו 'שרק' – לפה דרוזית מקורית, שנאפית בלעדית עבורנו. לא אמרנו לכם שיהיה קשה לבחור???